اه گورش به حداقل برسد. ر هاي تيتراسيون بسيار متفاوت است ، اما معمولاً با افزايش 500mg يا 850mg هر 7 روز (محدوده: 5 روز تا 1 ماه) انجام مي شود. حداكثر مقدار مجاز: 2.55g در روز. در صورت نياز به دوزهاي بيشتر از 2g در روز ، تجويز در 3 دوز منقسم را در نظر بگيريد تا عوارض جانبي دستگاه گوارش به حداقل برسد. تنظيم دوز: دوز بايد به تدريج افزايش يابد تا عوارض جانبي دستگاه گوارش به حداقل برسد. روش هاي تيتراسيون بسيار متفاوت است ، اما معمولاً با افزايش 500mg هر 7 روز (محدوده: 7 روز تا 6 هفته) انجام مي شود. حداكثر دوز: 2g در روز. اگر كنترل قند خون در حداكثر دوز يك بار در روز حاصل نشود ، ممكن است حداكثر دوز را تقسيم كرده و دو بار در روز تجويز شود. مقدار تيتراسيون : دوز را هر 1 تا 2 هفته 500 تا 1000 ميليگرم افزايش دهيد . حداكثر مقدار مجاز: 1000mg دو بار در روز يا 850mg سه بار در روز. سوسپانسيون خوراكي: 500mg يكبار در روز عصرها، دوز را هر هفته به ميزان 500mg افزايش دهيد تا زماني كه قابل تحمل باشد. حداكثر مقدار مجاز روزانه: 2000mg يك بار در روز همراه با وعده عصرانه. خوراكي: دامنه دوز مصرفي در آزمايشات: 750 ميلي گرم تا 2 گرم در روز در 2 تا 3 دوز منقسم. از دوزهاي حداكثر 2.55 گرم در روز نيز استفاده شده است. خوراكي: محدوده دوز نگهدارنده در آزمايشات: 1 تا 2 گرم يك بار در روز. براي به حداقل رساندن عوارض جانبي دستگاه گوارش ، آزمايشات با 500 ميلي گرم يك بار در روز شروع به درمان كردند و 500 ميلي گرم هر 2 تا 6 هفته بر اساس تحمل ، دوز را افزايش دادند.
سعي كنيد غذا را كامل بجويد و حتما غذاي خود را در محيطي آرام و به دور از استرس و تشنج ميل كنيد. با اجتناب از مصرف غذاهاي خيلي گرم يا خيلي سرد، فرايند هضم غذا را بهبود بخشيده و به كاهش فشار خون كمك كنيد. نوشيدن هر نوع نوشيدني را با غذا و در كنار غذاي اصلي به دليل تداخل در هضم محدود كنيد. از مصرف مواد حاوي افزودنيها و غذاهاي فرايند شده كه حاوي مقدار زيادي نمك و ادويهها هستند، مانند انواع سوسيس و كالباس، غذاهاي كنسروي، شورها، ترشيها و چاشنيهاي كارخانهاي جداً خودداري كنيد. اگر به دنبال درمان فشار خون بالا در منزل هستيد، مصرف چاي و شكلات را تا حد امكان محدود و به جاي آنها از چايها و دم كردنيهاي گياهي خانگي (مثل گل گاوزبان و نظاير آن) استفاده كنيد. به جاي مصرف نمك ميتوانيد از سبزيجات تازه يا خشك، ادويه جات مفيد (زردچوبه، دارچين و… )، پياز و آب ليموي تازه براي مزهدار كردن غذاها استفاده كنيد. موادي مانند كره، خامه، مارگارين، دنبه، سسها و روغنهاي جامد را از برنامه غذايي حذف كرده و به جاي آنها از روغن زيتون، روغنهـاي گياهي مايع و روغن ماهي براي كاهش فشار خون استفاده كنيد.
مقدار بالاي فيبر به حمايت از دستگاه گوارش سالم كمك مي كند و باعث از بين رفتن سموم بدن مي شود. ريشه زنجبيل به تسكين دستگاه گوارش، كاهش گاز روده و توليد تركيبات ضد التهابي قوي كمك مي كند. پرتقال هاي تازه موجود در اين دستور العمل نه تنها كمي شيريني بلكه ويتامين C قابل توجهي به آن اضافه مي كنند، ويتامين A و ويتامين B6 موجود در آن را نيز ناديده نگيريد. آيا شما به طور روزانه 4،700 ميلي گرم پتاسيم توصيه شده را مصرف مي كنيد؟ غذاهاي سرشار از پتاسيم علاوه بر كمك به پاكسازي و سم زدايي كبد به كاهش فشار خون سيستوليك، كاهش كلسترول و حمايت از يك سيستم قلبي عروقي سالم نيز كمك مي كند. اگر دچار وسوسه مصرف مكمل هاي پتاسيم شده ايد، دست نگه داريد و در عوض اين غذاهاي سالم را براي تامين پتاسيم مورد نيازتان به رژيم غذايي خود اضافه كنيد.
ادامه مطلب
بازدید: